לתכנון ועיצוב פנים GDESIGN גילה מנחם, בעלת סטודיו   

הסטודיו עוסק במגוון רחב של עבודות 

תכנון ושנוי חללים פנימיים במבנה, התאמתם לצרכי הלקוח,

תוך שימת דגש מיוחד על עיצוב אשר איננו מתפשר על פונקציונאליות.

M APARTMENT

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It’s easy. Just click “Edit Text” or double click me and you can start adding your own content and make changes to the font. I’m a great place for you to tell a story and let your users know a little more about you.

 

$220 per night

baner
baner

DSC_1659 web - Copy - Copy - Copy - Copy
DSC_1659 web - Copy - Copy - Copy - Copy

DSC_1777 web
DSC_1777 web

baner
baner

1/16

"בית קטן בערבה"

זה היה שם קבוצת הוואטס אפ ששירתה אותי עם הלקוחות לאורך כל הדרך המשותפת שעברנו.

תהליך תכנון הבית עבור זוג צעיר ומקסים פלוס שני ילדים מחיפה, שביקש לעבור לבית פרטי בגליל היה מאתגר ומהנה. תכניות הבית הוכנו בדיאלוג שוטף עם הלקוחות תוך הקשבה לצרכיהם, ולהתלבטויות שלהם כזוג צעיר שנכנס לבית חלומותיו. הדבר העיקרי שעמד לנגד עיננו היה ליצור בית נעים ומזמין שאיננו מתפשר עם צרכי משפחה צעירה, וישרת אותה לאורך שנים

DSC_2252
DSC_2252

DSC_2218
DSC_2218

DSC_2263
DSC_2263

DSC_2252
DSC_2252

1/12

"ואהבת לרעך כמוך"

 

צילומי משרד של עורך דין עצמאי. דירת כ- 40 מ"ר אשר נפתחה לחלל אחד רחב ונעים. הרצפה חופתה בפרקט בגוון טבעי אשר "טיפס" גם על חלק מהקירות. שאר הקירות במשרד נצבעו בגוון אפור בטון. תאורה ממוקדת יוצרת אוירה אינטימית. המשפט המקדם את פני הבאים למשרד, משקף בצורה המהימנה ביותר את אופי בעליו, אך נועד גם להזכיר ללקוחות, שלפני הכל - הכי חשוב להיות בן אדם.

אי תקריב 2
אי תקריב 2

1/12

בית פרטי במצפה עדי שבגליל

 

בעלי הבית הממוקם ביישוב היפהפה עדי

אשר בגליל התחתון ידעו בדיוק מה הם רוצים.

שיפוץ הבית התמקד בקומה התחתונה הכוללת סלון,

מטבח, פינת אוכל ויציאה לגינה ולפטיו.

חלוקה קודמת בין הסלון למטבח בוטלה, והותירה

אחריה עמוד רחב, במרכז החלל.

העמוד מונף ברמה העיצובית,

כאשר השענו עליו את האי וחיפינו אותו באבני פירוק.

עבודה משותפת עם בעלת הבית,

בעלת הטעם המשובח ,הולידה תוצאה יפהפיה 

ומרגשת.

מטבח2
מטבח2

מטבח1
מטבח1

מרפסת
מרפסת

מטבח2
מטבח2

1/19

 

כבר כשנכנסנו לתהליך השיפוץ ידעו בעלי הבית כי הם עוזבים את הדירה תוך שנתיים. התחלנו בשיפוץ חלקי על מנת להנעים את השהייה בבית עד למעבר לדירה החדשה, אך מהר מאוד הוא התרחב לשיפוץ כולל.

התוצאה הסופית והמרהיבה כל כך נעמה לבעלי הבית, שהיה להם קשה לעזוב את הדירה לטובת הפנטהאוז החדש . עיצוב הפנטהאוז החדש גם הוא הופקד בידי, והתוצאות המרהיבות תופענה בקרוב באתר.

שיפוץ דירת גג בקרית מוצקין

DINING+TABLE1.jpg
DINING+TABLE1.jpg

GENERAL1.jpg
GENERAL1.jpg

BATH4.jpg
BATH4.jpg

DINING+TABLE1.jpg
DINING+TABLE1.jpg

1/18

דירת 65 מ"ר שמרגישה

כמו 95 מ"ר

 

זוג צעיר פלוס תינוקת מדהימה!!! , בעלים של דירה בת שני חדרים בנווה שאנן, בשטח כולל של כ 65 מ"ר (פלוס ממ"ד בשטח של כ 8 מ"ר) היה בהתלבטות: רוצים להרחיב את המשפחה , אך הדירה אינה מספקת. עוברים דירה ? אבל אין תקציב. בסופו של דבר הוחלט להיכנס לשיפוץ כולל של הדירה הקיימת, בתקציב שהוא כמחצית מהסכום שהיה נדרש להשקיע על מנת לעבור דירה. בתכנון נכון התקבלה התוצאה המיוחלת כפי שהגדיר אותה הלקוח: דירת 65 מ"ר שמרגישה כמו 95 מ"ר !!!.​